Book by Kirja
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

COUNTRY LUXE A Private View - coffee table bok

Norske Karen har bygget et unikt hjem på en historisk tomt på den engelske landsbygda. I denne inspirerende boken finner du hage, interiør og styling tips, personlige historier og favoritt oppskrifter.

Om oss

Kirja er et lite forlag med fokus på høy kvalitet og en personlig service.

Vårt mål er å utgi inspirerende ‘coffee table’ bøker innenfor temaene interiør, design, styling, hage, hagestell, mat og oppskrifter. Disse bøkene inneholder unike tips til ditt hjem, praktfulle bilder og historier om det gode livet som vi er opptatt av.

Vi er meget miljøbevisste med vårt valg av trykkeri og bokbinder. Vårt varemerke er norsk produserte bøker av høy kvalitet.

Første opplag av boken ‘Country Luxe A Private View’ av Karen Oppegård Farrell og fotografen Annette Nordstrøm lanseres i september 2023.

 

Hvem er Annette Nordstrøm

 

Annette regnes som en av Norges største interiør fotografer. 

 

Hennes bilder har vært på trykk og prydet mange forsider av livsstilsmagasiner i Norge i mange år.

 

Internasjonalt har Annette's bilder også vært på trykk. I 2022 og 2023 var hun med i Andrew Martin's Review, en bok som fremmer prosjekter av 100 av verdens beste interiørdesignere. 

 

Hun har de siste 20-årene drevet sitt eget firma med foto, interiørstyling og interiør design. I tillegg er hun en del av 'stylistligaen' og eier av forlaget 'Kirja'.

 

I fritiden driver Annette et småbruk. Her er hennes pasjon en bærekraftig livsstil med økologisk dyrking, gjenbruk og restaurering av gamle interiør. 

 

Hvem er Karen Oppegård Farrell

 

Karen er en interiør designer, eiendomsutvikler og forfatter av to bøker. 

 

Hennes interiør prosjekter har en klassisk moderne stil og har vært publisert i flere interiør magasiner.

 

Hun er kvinnen som har designet og bygget et herskapelig hus på den engelske landsbygda og på denne historiske tomten har Karen også skapt en praktfull hage. 

 

Som forfatter av boken 'Country Luxe - A Private View', deler Karen vakre bilder og inspirerende tekst slik at leseren også kan oppleve dette unike hjemmet. 

 

Hun er ofte på jakt etter antikviteter og vintage for å skape interiør med sjel og er også opptatt av å dyrke sine egne grønnsaker og blomster. 

Trykk ENTER for å søke